Arrangement

Bekijk hieronder ons aanbod van activiteiten op het terrein van Fort Isabella of verspreid door Vught, waarmee er voor (grote) groepen een dag op maat kan worden gecreëerd. Vragen of onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op.

WORKSHOP | Brabantsche Worstenbroodjes

Het Brabantsche Worstenbroodje is de ambachtelijke trots van onze provincie, een heerlijke lekkernij. Ongeveer 15 centimeter lang en gevuld met een worst van gehakt. Tijdens deze gezellige workshop krijg je volledige uitleg over het recept en bereidingswijze van één van de gepassioneerde bakkers. Daarna is het de beurt om zelf aan de slag te gaan in de uitgebreide bakkerij van Brabantsche Worstenbroodjes op Fort Isabella en word je gedurende het proces van circa 1,5u professioneel ondersteund. Uiteraard krijg je achteraf de zelfgemaakte broodjes mee, zodat je bijvoorbeeld het thuisfront lekker kunt laten genieten.

Je combineert dit arrangement met EscapeRoom Vught al voor slechts €40,50 per persoon. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 

RONDLEIDING | Isabella Kazerne

Fort Isabella, een bijna vergeten plek, ruim opgezet met veel natuur, maar bovenal met een schitterend verhaal, bruist weer. Oorspronkelijk werd het terrein gebouwd rond 1618 als Spaans Fort, maar in de loop der tijd veranderde het karakter; van fort tot kazerne voor het Regiment Wielrijders, SS-opleidingskazerne, asielzoekerscentrum en huisvesting voor studenten. Nu liggen er grote plannen voor de toekomst, die het terrein verder moeten gaan ontwikkelen tot “mini-maatschappij”. Karakteristiek en mooi om te zien, maar zeker ook leerzaam en interessant.

Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren en een bezoek aan EscapeRoom Vught te combineren met een interessante rondleiding waar enthousiaste vrijwilligers je een schitterend stukje Vughtse historie bijbrengen.

 

TEAMCOACHING | Letter C

LETTER C zorgt ervoor dat jullie team-dag met collega’s een combinatie is van plezier en ontwikkeling. Teamleden vullen voorafgaand aan EscapeRoom Vught een assessment in waar een persoonlijkheidsanalyse uitkomt. Tijdens het spel kijkt een gecertificeerde coach achter de schermen mee, om daarna jullie aanpak en gedrag te verbinden aan de persoonlijkheidsanalyse en te vertalen naar het dagelijkse werkproces.
Op een leuke en unieke manier krijgt het team hierdoor inzicht in zichzelf en elkaar. Samen met een coach van LETTER C onderzoeken jullie tijdens de aansluitende training van circa anderhalf uur waar je krachten en valkuilen als team en individu liggen en hoe jullie deze optimaal kunnen benutten tijdens je werk.

Geïnteresseerd in dit gave, leerzame en volledig aftrekbare (!!) uitje met collega’s? Neem gerust contact op voor het reserveren van dit arrangement of voor meer informatie.

 

BOKS-WORKSHOP | Club BOKS! Vught

Op zoek naar een workshop die net even anders is dan de meeste andere uitjes en waar je je even lekker kunt laten gaan, wat dacht je van een stoere boks-workshop! Niet alleen leuk en leerzaam, maar ook nog eens super gezond. Bij de workshops, onder professionele begeleiding van Club BOKS!, staat een unieke ervaring voorop, leer je boksen op techniek en ga je dus nooit met een blauw oog naar huis toe. Jullie leren tijdens de teamspellen en door individuele en partneroefeningen het ontwikkelen van zelfvertrouwen en plezier in het spel. Gaat het heel goed, dan mogen jullie zelfs een potje sparren in een echte boksring! Hoe gaaf is dat?!

De boks-workshops worden gegeven door oud-Nederlands Bokskampioene Mijke van Griensven in haar boksschool op Fort Isabella. De nadruk ligt op plezier, maar ze probeert je tegelijkertijd ook fysiek en mentaal sterker te maken. U combineert dit arrangement met EscapeRoom Vught al vanaf slechts €32,50 per persoon. Klik hier om te reserveren of voor meer informatie.

 

GRAFFITI-WORKSHOP | Sneak-art

popart vrijgezellen Reserveer, in combinatie met EscapeRoom Vught, een ‘action painting’ of graffiti-workshop op het schitterende Fort Isabella als creatief bedrijfsuitje of leuke teambuildingsactiviteit: origineel, stoer en helemaal van deze tijd!
Onder professionele begeleiding van Sneak-art wordt gedurende een dik uur een gezellige en inspirerende workshop verzorgd, waarin je individueel of samen een prachtig kunstwerk produceert. Aangezien er gewerkt wordt op een hardboard (60×120), bestaat de mogelijkheid om na afloop uw creatie thuis of op kantoor een mooie plaats te geven. Vanzelfsprekend zorgen wij voor alle materialen, een afgedekte ruimte en beschermende kleding.

Je combineert dit arrangement vanaf 10 personen met EscapeRoom Vught al voor slechts €37,50 per persoon. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 

KOFFIE-WORKSHOP | Pure Flavor

Met veel plezier en aandacht selecteert Pure Flavor de beste koffiebonen uit de Oude en Nieuwe Wereld, welke zij dagelijks in hun unit op Fort Isabella, op geheel ambachtelijke wijze, vers branden. Hierdoor bewaakt men niet enkel de kwaliteit van hun koffie, maar bieden zij tevens unieke, op smaak gemaakte melanges.

Je combineert dit arrangement met EscapeRoom Vught al voor €32,50 per persoon. Tijdens deze gezellige koffie-workshop worden alle smaakpapillen aangesproken en mag je zelf de geur- en smaaksensatie van de gezette koffie(bonen) proeven en beoordelen. Je koffiebranders vertellen u de achtergrond en bereidingswijze en je leert de karakteristieke eigenschappen van de koffiesoorten in de praktijk onderscheiden. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren.

 

AFRIKAANSE DJEMBÉ | Erik Potters

Djembe 2 Op zoek naar een plezierige teambuildingsactiviteit waarin ieders verborgen muzikale talenten naar boven komen? EscapeRoom Vught biedt een leuke en leerzame Afrikaanse Djembé-workshop aan in de oude gebouwen, theater- of gymzaal op het terrein, wat een schitterend akoestisch geluid voortbrengt. Gedurende de workshop maakt je niet alleen kennis met de achtergrond van dit fascinerende instrument en zijn land van herkomst, ook vertelt uw docent en entertainer Erik Potters over de rijke historie van het Fort.

Je combineert dit arrangement met EscapeRoom Vught al voor slechts €32,50 per persoon. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 
 

WIJNPROEVERIJ | Pure Flavor

Combineer een bezoek aan EscapeRoom Vught met een gezellige wijnproeverij bij Pure Flavor. Deze dynamische onderneming is ook gevestigd op Fort Isabella en heeft passie voor wijn. Mooie wijn. Zij beoordelen hun wijnen onder andere door de intensiteit en nuance van de wijnkleur te keuren. Tijdens deze interessante workshop leer je zelf wijnen beoordelen, wordt met veel plezier de herkomst bepaald en ga je genieten van een mooie afdronk.

Dit arrangement kost in combinatie met een wijnproeverij slechts €35,- p.p. Klik hier om telefonisch of via mail te reserveren of voor meer informatie.

 
 
In overleg zijn er wellicht nog andere varianten, workshops of activiteiten te bedenken voor een passend programma. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook lunch- en vergaderfaciliteiten op het terrein en kunnen we altijd mee-denken om een dagje op maat te creëren. Neem hiervoor gerust telefonisch of per mail contact met ons op.

www.willemjanvandun.nl