Spelregels

De regels tijdens een bezoek aan EscapeRoom Vught | Fort Isabella zijn beperkt. De groep waarmee je de escape room tegelijkertijd bezoekt bestaat uit 3 tot 8 personen. Hier kan, in principe, geen uitzondering op worden gemaakt. Aangezien we een tweetal escape rooms exploiteren op Fort Isabella kunnen wij maximaal 16 personen tegelijkertijd vermaken. Bij groepen groter dan 16 personen, dienen er meerdere kamers/tijden gereserveerd te worden. De wachtende bezoekers kunnen zich in de ontvangstruimte, onder genot van een drankje, of kunnen hun bezoek combineren met allerlei leuke workshops en arrangementen.

Een bezoek aan EscapeRoom Vught | Fort Isabella duurt ongeveer 90 minuten, het spel in een escape room maximaal 60 minuten. Gedurende die 60 minuten in de kamer dienen jullie door het oplossen van allerlei lastige raadsels, uitdagende puzzels, verborgen aanwijzingen en andere slimmigheidjes zien te ontsnappen uit de mysterieuze escape room. Het team dient, naast een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan om de code binnen de tijd te kraken..
Lukt het jullie niet om binnen 60 minuten uit de escape room te geraken, dat is jammer. We leggen na afloop graag uit hoe jullie tot de juiste oplossing hadden kunnen komen.

www.willemjanvandun.nl