Toegankelijkheid

EscapeRoom Vught | Fort Isabella vergt een goede samenwerking, stressbestendig, vindingrijk, kritisch en creatief te werk te gaan en is enkel toegankelijk voor mensen van 16 jaar en ouder. Slechts onder begeleiding van een volwassen persoon mogen kinderen vanaf 12 jaar het spel spelen. Realiseer je wel dat het spel in de escape room ontwikkelt is voor volwassenen en daarom niet heel gemakkelijk zal zijn voor kinderen. Toegang tot EscapeRoom Vught | Fort Isabella en deelnemen aan het spel is geheel op eigen risico.
Wat voor kleding je draagt gedurende het spel maakt niet zo veel uit. Je zult (in principe) niet vies worden, of enorme inspanningen hoeven te verrichten. Draag gewoon iets waarin je je prettig voelt en waarin je gemakkelijk kunt bewegen.

Onze escape rooms zijn gevestigd op de begane grond, en ook de kamers zijn gelijkvloers. Mensen met verminderd zicht of beperkt gehoor kunnen deelnemen aan EscapeRoom Oisterwijk KVL, zolang er ook minimaal één persoon aanwezig is met volledig zicht en gehoor.

Het parkeerterrein van EscapeRoom Vught | Fort Isabella is gelegen op een terrein dat om 22.00 uur ‘s avonds automatisch wordt afgesloten. Parkeren is gratis.

www.willemjanvandun.nl